Aanmeldformulier rondleiding en workshop opleidingen Bouwkunde, Smart Building & Civiele techniek - Bouw & Interieur College Nieuwegein

Heb jij interesse in de opleidingen Bouwkunde, Smart Building & Civiele Techniek bij het Bouw & Interieur College in Nieuwegein? Doe dan mee met de doe-dag.

De 'doe dag' staat in het teken van 'slim ontwerpen & duurzaam bouwen'. Ontwerpen, design en bouwen van verschillende voorwerpen naar keuze, zoals een waterwoning, villa, brug, verkeersplein, etc. Je leert om jouw idee om te zetten in een 2D en/of 3D tekening.

Op deze doe-dag krijg je een goed beeld van de bol-opleidingen Bouwkunde, Smart Building & Civiele Techniek (allemaal op mbo-niveau 4).

Kom je ook? Geef je hieronder snel op! In verband met de maatregelen rondom Covid-19 is er maar beperkt plek. Wil je met een vriend/in of ouder komen? Dat kan; deze moet zich dan wel zelf opgeven.

Datum en tijd

Door mij aan te melden geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken. ROC Midden Nederland gebruikt deze gegevens niet voor andere doeleinden.

Heb je vragen?

Studiekeuzevragen? Vraag het ons voorlichtingscentrum: