Bouw & Interieur College in Amersfoort

Dit college vind je op de Campus Amersfoort van ROC Midden Nederland. Hier werken studenten van verschillende opleidingen veel met elkaar samen. Jouw tijd op school wordt daardoor veel leuker! En de samenwerking met bedrijven? Die is natuurlijk goed. De bedrijven in de omgeving denken mee over het onderwijs, bieden stageplaatsen aan en openen hun deuren tijdens excursies. 

Heb jij je stages en je opleiding goed afgerond? Dan staan werkgevers in de rij om je aan te nemen. Niveau 4 gedaan? Dan mag je ook starten op het hbo!  

Kom langs op locatie!

Heb jij interesse in een opleiding bij het Bouw & Interieur College en ben je benieuwd naar de school of heb je vragen? Meld je dan aan voor een oriëntatieworkshop of rondleiding!

Check de activiteitenkalender voor de beschikbare workshops of rondleidingen.

Bouwkunde studenten

Projecten Bouw & Interieur op de Campus Amersfoort

Kamer van de Stad

De derdejaars studenten werken in schooljaar 2022 - 2023 aan project Kamer van de Stad, het kleine broertje  van het nieuwe stadhuis van de gemeente Amersfoort. De studenten mogen hierbij een circulair paviljoen ontwerpen én bouwen, dat een duurzame ontmoetingsplek zal vormen voor inwoners van Amersfoort. Het architectenbureau dat het stadhuis ontwerpt, verzorgt hierbij allerlei workshops en lessen rondom circulariteit: hoe ontwerp en bouw je met hergebruikte materialen en hoe zorg je ervoor dat een gebouw vervolgens ook weer demontabel en herbruikbaar is? Een échte opdracht van een échte werkgever, waarbij de studenten skills kunnen opdoen die ze in de toekomst goed kunnen gebruiken.

Volg hier het project Kamer van de Stad.

Bouwstudenten leren over circulariteit bij Hof van Cartesius

Heb je vragen?

Studiekeuzevragen? Vraag het ons voorlichtingscentrum: