Maak kennis met stage- en leerbedrijven

Bouw & Interieur College hecht veel belang aan samenwerking met andere partijen om de opleiding zo goed mogelijk aan te laten sluiten bij de vraag van bedrijven en ontwikkelingen in de markt. We zoeken elkaar regelmatig op voor overleg en geven opleiding samen vorm. Als bol-student werk je tijdens je opleiding aan echte projecten uit het bedrijfsleven en ga je op excursie of bedrijfsbezoek. Je loopt je stage bij een erkend leerbedrijf. Volg je een bbl-opleiding dan werk je in de praktijk.

Maak kennis met stage- en leerbedrijven

Een aantal bedrijven stelt zich graag aan je voor. Bij deze bedrijven lopen studenten van ons stage of hebben er een leerwerkplek. Wil jij weten of een van deze bedrijven jouw toekomstige werkgever kan zijn? Bekijk dan de (video)presentaties.

Dura Vermeer

Wij zijn Dura Vermeer Bouw Hengelo, een ontwikkelende bouwer in het werkgebied Noord-, Oost- en Midden-Nederland. We zijn onderdeel van de divisie Bouw & Vastgoed van Dura Vermeer. 

Werken bij | Dura Vermeer

Dura Vermeer

A.Hak

Wij zorgen voor de veilige, betrouwbare en duurzame beschikbaarheid van water en energie. In deze tijd van klimaatdoelstellingen en energietransitie is dat een mooie uitdaging die om onze ervaring en jouw frisse ideeën vraagt. Ga jij die uitdaging met ons aan?

https://www.ahak.nl

Logo A.hak

Bilfinger

Bilfinger SE is een Europees bedrijf gespecialiseerd in civiele en industriële bouw, engineering en diensten gevestigd in Mannheim, Duitsland.

https://www.bilfinger.com

Logo Bilfinger

Strukton

Bij Strukton werken we aan duurzame infrastructuur. Hiervoor investeren we niet alleen in nieuwe technologieën, maar ook in enthousiaste en nieuwsgierige vakmensen. Mensen zoals jij die wij graag een stage- of opleidingsplek aanbieden. Wil jij bijdragen aan een veilige en bereikbare wereld? Werken aan de toekomst van onze infrastructuur is wat ons betreft het mooiste dat er is. Wat maak jij morgen?

www.struktonciviel.nl

Strukton

Dura Vermeer

Dura Vermeer is een onafhankelijk familiebedrijf met activiteiten op het gebied van woningbouw, utiliteitsbouw en infrastructuur. Met € 1,5 miljard aan omzet en ruim 2.800 medewerkers staat Dura Vermeer in de top tien van bedrijven in de Nederlandse bouwbranche.

https://www.duravermeer.nl

logo Dura Vermeer

Strukton Rail

Globalisering. Internet of trains. De toekomst van het spoorvervoer is nog maar net begonnen.

https://strukton.com/nl/rail

Logo strukton Rail

van Wijnen

Ons werk gaat over mensen. Wij creëren plekken waar je graag bent en waar je je thuis voelt. Waar je jezelf kunt zijn. Plekken om te leven. Overal. Met het oog op de generaties na ons bouwen we zonder negatieve gevolgen voor het milieu en onze planeet.

https://www.vanwijnen.nl

logo van Wijnen

Burgland Bouw

Wat onze mensen met elkaar verbindt, is hun passie voor bouwen. We kunnen die passie kwijt in een breed scala aan bouwprojecten, van utiliteitsbouw tot commercieel vastgoed, van woningen tot zorg- en onderwijsinstellingen. Die variatie past bij ons, die geeft ons werkplezier. Werkplezier en een prettig werkklimaat zijn voor ons geen ‘extraatjes’, maar juiste essentiële voorwaarden.

https://www.burglandbouw.nl

Logo Burgland Bouw

SWV Hout

De mbo opleidingen die je bij ons kunt volgen zijn echte “werken en leren” opleidingen. Tegenwoordig wordt het ook wel “Praktijkleren” genoemd. Bij aanvang van de opleiding sluiten wij met jou een arbeidsovereenkomst en een praktijkovereenkomst af. SWV Hout staat tijdens de opleiding altijd garant voor een werkplek bij een erkend leerbedrijf in jouw omgeving.

logo SWV Hout

Heb je vragen?

Studiekeuzevragen? Vraag het ons voorlichtingscentrum: