Nieuwsoverzicht

Nieuws over het Bouw & Interieur College

Je kunt het laatste nieuws over ons college ook volgen op Instagram of Facebook.

De woordvoerder van ROC Midden Nederland is het eerste aanspreekpunt voor journalisten en coördineert de afhandeling van vragen vanuit de media. U kunt contact opnemen met Joost Heeroma, telefoon 06 34 36 34 74 of e-mail @email

Heb je een vraag over onze opleidingen of open dagen, neem dan contact op met ons voorlichtingscentrum, 088 2333 444 of stuur een mail naar @email

Afbeelding

Techniekmarkt 2022
12 mei 2022
Automotive College
Bouw & Interieur College
ICT College
Tech College

De bruisende Techniekmarkt 2022

Op 14 april vond eindelijk de Techniekmarkt weer plaats op de Tech Campus in Nieuwegein! Tijdens het evenement presenteerden studenten van het Tech College, het ICT College, het Bouw & Interieur College en het Automotive college hun projecten of stageopdracht. Zoals elk jaar waren er veel opvallende en spraakmakende projecten te bewonderen. Naast de studenten van de Tech Campus waren er ook leerlingen van VO aanwezig om te laten zien aan welke projecten zij hebben gewerkt.

Afbeelding

Studenten bezig met de bankjes
22 maart 2022
Bouw & Interieur College
Tech College

Pilot praktijkgerichte component voor Oosterlicht TL leerlingen op de Tech Campus

“Leuk om iets praktisch te doen, niet stil te zitten op school”, “Tof om aan een product te werken en straks het resultaat te zien” Aan het woord zijn Luna en Destiny, beide 3e -jaars leerling op het Oosterlicht College Nieuwegein. Hun klas is de eerste lichting die kennismaakt met de praktijkgerichte component in de nieuwe leerweg vmbo (GTL). Ze doen dit op de Tech Campus in Nieuwegein en werken aan een heel leuk project in een levensechte context, precies zoals het bedoeld is.

Afbeelding

Multidisciplinaire teams aan de slag
20 april 2021
ROC Midden Nederland
Bouw & Interieur College
Media, ICT & Design College
Tech College

Samen maken we duurzaamheid

Ruim 50 studenten Smart Building, Human Technology en Software Developer van de Campus Amersfoort werken in hun jaarlijkse innovatieweek samen aan challenges hoe de nieuwe Stadswijk Hoefkwartier te verduurzamen, in opdracht van de Gemeente Amersfoort. In multidisciplinaire teams aan voor de regio relevante thema’s als duurzaamheid en positieve gezondheid. Ze gaan concrete oplossingen bedenken om het collectief energiegebruik inzichtelijk te maken op het Stationsplein van de nieuwe Stadswijk Hoefkwartier. Daarnaast gaan ze aan de slag met de vraag met welke duurzame vervoersmiddelen je je in deze wijk kunt verplaatsen.

Heb je vragen?

Studiekeuzevragen? Vraag het ons voorlichtingscentrum: