Nieuwsoverzicht

Nieuws over het Bouw & Interieur College

Je kunt het laatste nieuws over ons college ook volgen op Instagram of Facebook.

De woordvoerder van ROC Midden Nederland is het eerste aanspreekpunt voor journalisten en coördineert de afhandeling van vragen vanuit de media. U kunt contact opnemen met Aris Willems, telefoon 06  24 82 72 73 of e-mail a.willems@rocmn.nl.

Heb je een vraag over onze opleidingen of open dagen, neem dan contact op met ons voorlichtingscentrum, 088 2333 444 of stuur een mail naar studieinfo@rocmn.nl

 

Afbeelding

Overdracht machines
28 november 2019
ROC Midden Nederland
Bouw & Interieur College

Bedrijfsleven sponsort machines aan Parketopleiding

Docent Fred Witkamp nam deze week zeer verheugd twee moderne machines in ontvangst uit handen van vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven. De heren Evers en Rook vertelden bij de overdracht enthousiast wat de voordelen waren van hun machines.

Afbeelding

Winnaars
18 november 2019
ROC Midden Nederland
Bouw & Interieur College

Beste mobiliteitsoplossing komt van studententeam ROCMN, Avans en HU

Het winnende idee op de Mobility Challenge kwam van het multidisciplinaire team met mbo studenten van ROC Midden Nederland en hbo studenten van HU en Avans Hogeschool. Studenten Joep Bruins Slot, Luuc Bosboom en Mitchell van Weerdenburg van het Bouw & Interieur College van ROCMN en de studenten Quinten Naaijen (HU) en Joris Mallens (Avans Hogeschool) ontwikkelden samen het concept Smart to Work. Dit is een App met gepersonaliseerd reisadvies op basis van data-analyse. 

Afbeelding

Team ROCMN SMARTcirculair
11 november 2019
ROC Midden Nederland
Bouw & Interieur College

Studenten Bouwkunde doen mee aan Wedstrijd SMARTCirculair

Jonathan en Joery zijn beide student aan de opleiding Middenkaderfunctionaris Bouwkunde. Zij doen samen met vijf klasgenoten mee aan de SMARTCirculair wedstrijd. Deze landelijke ontwerp-/bouwwedstrijd is voor studententeams. De teams bestaan uit studenten van niveau 4 opleidingen van verschillende mbo scholen. Elk team krijgt een ander project en moet de strijd aangaan om het meest duurzame/circulaire gebouw te maken. Het team dat hier het best in slaagt wint de wedstrijd. Het publiek heeft ook zeker een stem, want er kan ook een publieksprijs gewonnen worden.

Afbeelding

Elektrotechniek
19 februari 2019
ROC Midden Nederland
Bouw & Interieur College
Tech College

Goed voorbereid van MBO naar HBO

Sinds begin februari gaan er wekelijks 45 mbo studenten van de Tech Campus naar de Hogeschool Utrecht voor het keuzedeel "Voorbereiding hbo". Samen met studenten uit Hilversum maken ze kennis met hbo competenties. Dat betekent vooral: zelfstandig, minder gestuurd en samenwerken met verschillende studierichtingen. Studenten kunnen zo ervaren of een hbo traject bij hen past.

De studenten zijn gestart met een inleiding op de verschillende studies, een rondleiding door de labs en langs het Selficienthuis.

Heb je vragen?

Studiekeuzevragen? Vraag het ons voorlichtingscentrum: