Oriënteren bij het Bouw & Interieur College

Heb jij interesse in een opleiding bij het Bouw & Interieur College en ben je benieuwd naar de school? Kom dan een kijkje bij ons nemen! 

We organiseren verschillende activiteiten voor studiekiezers. Zodat je kan ontdekken welke van onze opleidingen het beste bij jou past!

Doe mee met een workshop

Ervaar hoe het is om bij ons op school te zitten en meld je aan voor een MBO-oriëntatieworkshop. Met een groep andere leerlingen ontdek je zo alles over de opleiding en school.
Bekijk het aanbod en meld je aan!

Kijkje nemen op onze locatie?

Benieuwd hoe onze locatie eruit ziet? En naar de studenten en docenten? We organiseren een aantal rondleidingen, dan kun je rustig een kijkje nemen en kennis maken met studenten en docenten.
Meld je aan voor een rondleiding

Kom ook naar de open dag

Op 29 januari hopen we je te mogen begroeten op onze open dag. Van 10 tot 14 uur laten we je graag alles zien en kun je alle vragen stellen. Kom ook kijken en meld je aan.
Meld je aan voor de open dag

Meer weten over Bouw & Interieur College?

Het Bouw & Interieur College biedt mbo-opleidingen in de richtingen Bouwkunde, Smart Building, Civiele Techniek, Infratechniek, Interieur & Design, Hout, Onderhoud & (ver)Bouw. 

Op onze locatie op de Campus Amersfoort bieden we deze mbo-opleidingen op niveau 4 aan. Op de Tech Campus in Nieuwegein bieden we deze opleidingen aan van niveau 4 tot entree (niveau 1) en zijn er zowel bol(voltijds naar school) als bbl (werken en leren) aan. Kom je een kijkje nemen?  

Meer weten? Bekijk hier onze voorlichtingen en filmpjes.

Praktijkles

Heb je vragen?

Studiekeuzevragen? Vraag het ons voorlichtingscentrum: