Samenwerkingspartners

Bouw & Interieur College hecht veel belang aan samenwerking met andere partijen om de opleiding zo goed mogelijk aan te laten sluiten bij de vraag van bedrijven en ontwikkelingen in de markt. Dit doen we onder andere door samenwerking met de kenniscentra, brancheorganisaties en bedrijven zoals: Center Parcs, Koninklijke BAM groep NV, Fundeon, Kenteq, LSVB, Savantis, Omniteq en Bouwmensen om inhoudelijk bij te dragen aan een sterke opleiding.

De opleidingstrajecten voor timmerman, schilder, stukadoor, metselaar en tegelzetter worden vormgegeven in samenwerking met onze partners: Bouwmensen Utrecht en Schildersvakopleiding Midden Nederland. Via hen loop je ook stage of ga je aan het werk bij aangesloten bedrijven.

Bouwmensen Utrecht

Bouwmensen is hét opleidingsbedrijf voor de bouw. Wij zorgen voor voldoende instroom van vakbekwaam personeel voor de toekomst. Bouwmensen is een landelijke organisatie met bijna 30 aangesloten vestigingen. Wij werken samen met ervaren en betrokken partners in het beroepsonderwijs, het bedrijfsleven en met overheidsinstellingen. 

Logo Bouwmensen

 

 

 

Schildersvakopleiding Midden Nederland

Schildersvakopleiding Midden Nederland is het opleidingsbedrijf  voor de schilder- en onderhoudssector in de regio Utrecht. Bij Schildersvakopleiding Midden Nederland kun je een vakopleiding schilderen en onderhoud volgen. De Schildersvakopleiding is opgericht door de schildersbedrijven in de regio.

Logo childersvakopleiding Midden Nederland

 

 

 

 

Heb je vragen?

Vraag het ons voorlichtingscentrum: